We Belong Together!

Regnet bara öser ner och jag sitter här och skriver några radet och lyssnar på lite muisk. Blir nog att börja kolla igenom garderoben och se vad man kan packa med sig och kanske ta fram lite kläder och dylikt.

Sen blir de kolla lite OTH och bara ta det lugnt innan det är dags att börja rulla mot luleå för ett härligt ispass och hoppas på att höften ger med sig idag!


Ny säsong, nya tag!

Då har man avklarat första ispasset för den här säsongen, kom hem med ett stort leende på läpparna. Har glömt hur underbart härligt de är att bara åka skridskor, känna hur man skjuter ifrån med benen och hör hur de rispas i isen. Den känslan går inte att beskriva får rysningar bara av att jag tänker på de..
Så nu är de bara att se fram emot den nya säsongen med nya möjligheter och försöka göra den så bra som möjligt. Börja bygga lite muskler och få lite mer kondition!


Biiittttteer!

Idag är det helt okej att vara bitter för min del, för idag var det nämligen ispremiär. Gissa vad jag gjorde då, jo jag jobbade ju! Blir så sjukt bitter!!! Men till veckan då blire att gå på is för mig också, fast då blir de nog bambi på hals is :D

Nä, tar mig en promenad för att sen kunna tagga om för jobb imorgon och även söndag!!



varför ska de vara så svårt medans de kan vara så enkelt?!

RSS 2.0