Vart jag mig i världen vänder!

Har varit och bowlat idag med Ida och jag måste säga att jag trodde inte att man kunde sträcka sig i rumpan av de, men nu är det bevisat att det kan man. Kan ju knappt gå men det var lätt värt de.
Kanske man ska ta tag i bowlingen igen och börja om? Hmm, hade gärna gjort de men vet ej om tiden finns.

Kvällen kommer att bestå av lite nagelfix, film och en hel del prat med den där Ida! Sen taaagga till match, imorgon brudar då kör vi!







Man ska inte förvänta sig en massa, ta det som det kommer istället...


Fix och trix!

Har varit duktig och bytt gardiner och fixat och donat på i köket, blev riktigt snyggt. Äntligen kom höstgardinerna upp så nu är dem på plats och även ljusstakarna är där dem ska vara.
Imorgon blir de nog hänga upp nya gardiner i sovrummet och byta ut lite ljusstakar och annat smått och gott, blir nog även att putsa lite fönster. Känner att det är dags att göra lite fint nu till hösten och de.



Regn och åter regn!

Usch vilket oväder det har varit idag, trodde knappt mina ögon när jag tittade ut genom fönster och såg hur det blåste och regnet bara öste ner. Då kände man bara inte för att gå så det blev en dag inne med lite film och prat med grannen. Men när jag gick över till kusinen och snuttade på lilla Max och såg en underbar liten människa så gjorde det hela dagen mycket bättre.

Men ovädret försvann så det blev att ta två promenad med två helt underbara människor, det var riktigt mysigt att promenera i höstvädret. Blev att ta på sig en massa varma kläder och känna den svala vinden susa förbi med en massa snack om allt och ingenting.


Man ska uppskatta den man har och bara njuta av livet!


Every rose has its thorn!

Kollade på termometern och den visade 4 grader och det betyder alltså att nu går vi in i kallare tider. Snart är det dags att ta fram lite varmare kläder och jag får äntligen börja bära mössa igen. Jag vet inte varför jag gillar mössor så mycket, kanske för att dem är sköna och sen finns det snygga.

Tog en promenad när jag vaknade och nu känns det ute att vintern närmar sig, det var även lite frost som låg kvar efter natten. Äntligen kommer den efterlängtade vintern som jag nu saknat otroligt mycket.



  


En dag i september!

Nu börjar jag bli riktigt less på denna värk som jag har i ryggen och nacken, det gör även att jag går runt med huvudvärk och illamående! Men igår varjag och införskaffade voltaren så nu blir det att knapra det i några dagar och även fortsätta med liniment, ispåsar och spikmattan.
Sen hoppas jag nu bara på att det här eländet ska börja ge med sig så jag kan börja träna och känna mig som en människa igen.



What are words!

Måste erkänna att jag lyckades med att baka brownies i långpanna, den blev super god! Moa kom och smakade och hon godkände den också!
Då vet jag att man kan göra den kakan när man ska ha bjudningar och dylikt, alltid bra att veta.
Nä nu blir de idolmys med tänkda ljus och en tekopp och sen blir det en promenad i det härliga höstvädret med grannen.


 

         Me like!                Brownies = resultat


one more slice!

Då blir det ännu en dag utan jobb så jag hade tänkt försöka göra någon nytta iaf. Satte mig ner nu imorse och kollade igenom mina bakböcker och i -one more slice - hittade jag ett jätte gott recept på brownies.
Så jag hade tänkt försöka mig på det receptet idag och hoppas på ett bra resultat.
Har även funderingar på att börja baka bröd och bullar, men allt det hinner jag inte idag. Det kommer fler dagar då jag inte har jobb då jag får baka och fixa.
Haha, börjar nästan känna mig som en hemmafru fast det är ändå positivt, de är då bättre än att spendera dagarna framför datorn eller en massa serier.

Så nu bär det av in till stan för att inhandla lite ingridienser som fattas och börja baka.



one more slice - Leila Lindholm
(inte bästa bilden)


Fireflies!

Tror aldrig jag har haft så här ont i kroppen på länge, fast det kanske inte är så konstigt med tanke på att vi har varit på cup hela helgen och spelat en hel del matcher med 10-12 spelare. 
Sen min fina volt/kullerbytta har ju en stor del i det hela också, för jag måste ha sträck varenda muskel som finns i nacken och ryggen, är stel och spänd som bara den. Fast lite får man ju som faktiskt tåla.

Så det blir en lugn kväll för mig, ingen träning så istället parkerar jag mig framför Idol och Kaos i Båstad i min Onepiece och en tekopp.



Ta vara på tiden!

Tiden bara flyger fram, för idag är den en vecka sedan jag kom hem från Turkiet. Måste säga att det har varit en underbar resa med en underbar tjej och värmen kunde vi inte klaga på, 45 grader i skuggan varje dag.
Nu när jag tänker tillbaka så vill jag bara vara där på stranden i värmen för här uppe i norr har värmen börjat försvinna, för nu närmar sig hösten med mörker och kyla. Löven börjar snart också byta färg från grön till gul, är ganska mysigt men en vecka till i värmen hade inte skadat.

Här kommer lite bilder från värmen!

 
 


 

 


 


RSS 2.0