Bilprovning - check!

Har gjort av med en massa pengar idag, har nämligen betalat hela resan till Magaluf! Så Ohlsson kom förbi en sväng och vi drog även till bilprovningen och besiktade min lilla pärla som gick igenom hur galant som helst, utan en ända anmärkning. Visste att jag kunde lita på pärlan min.
Så dagen har bjudit på en massa skratt eftersom att vi är som vi är.

Sen tog jag mig en promenad för att möta upp lilla Ida som nu sitter här bredvid mig. :)




^

Du behöver inte vara populär, bäst på allt eller ha det bästa utseendet! Det viktigaste är att du är dig själv för det är de som håller i längden, tro mig.
För du kommer andå att vara underbar och speciell i mina ögon!

Sunday!

Solen skiner och humöret är på topp, mer kan man inte begära! Fixar och donar för ska snart in till stan och träffa kusinen Sandra för en fika och sen ta en promenad i det härliga vädret.

Sen blir nog och se Luleå-AIK för min del vid 3 tiden och kvällen bjuder på bowling och en massa skratt.


Några rader!

Idag har jag pratat med min kära vän Frida som är på andra sidan jordklotet och lever livet. Måste ju erkänna att man är avis på den bruden som vågar sig ut i världen på sin egen hand, är sjukt stolt över henne! :)

Menmen, själv ligger man hemma med lite förkyldning, men som tur är håller den på att försvinna!! Blir nog ändå att ta det lugnt hela dagen och glo på en massa Grey´s avsnitt och dricka ingefärarot och knarka nässpray.
Förhoppningsvis blire ändå klinten till helgen och jobb.


 


:)

Nu ska här bli ändringar, ska ta tag i träningen igen eftersom att min hockeysäsong är över. Har fått ett eget träningsschema som jag nu ska börja följa, för måste bygga upp kroppen och få upp konditionen.
Beach 2012 eller man kan ju alltid försöka ;D ahahah

Magaluf!

Idag har jag och Ohlsson bokat en utlandsresa till Spaninen-Palma Nova-Magaluf! Ska bli super skönt att bara få åka iväg och rensa lite tankar och njuta av livet. Blir en semester på två veckor med sol och en massa äventyr.
Nu kan man inte annat än att börja räkna ner dagarna, sticker iväg den 11maj! :D



RSS 2.0