Happy birthday!

Ännu en dag då man har varit ledig, men har bakat och fixa här hemma eftersom att lillebror fyller 17år idag.
Har även börjat se Grey´Anatomy första säsongen, det är riktigt bra. Ajja, ska väl ta och göra middag snart och sen duka och sätta upp alla olika sortes kakor som jag har bakat. Hade jag haft en kamera hade jag kunnat visa mina fina mästerverk, men tyvärr den har gett upp.


GRATTIA LILLEBROR!


Brosan och farsan i Turkiet!


When we stand together..

Är så sjukt less på allt just nu och en resa långt härifrån skulle passa riktigt bra!



DET SNÖAR!

Japp så äre, nu snöar det äntligen! Fast tyvärr kommer den inte få vara kvar eftersom att det fortfarande är för varmt :/
Men just nu är jag glad för det är inte allt för länge kvar tills vi har stora snöhögar och en massa snö på marken! Så nu dunkar jag nya nickelback på hög volym och känner att det här kan bli en bra dag :D


IKEA!

Helt slut efter en dag på IKEA och en sväng över gränsen, så nu har man slösat en massa pengar. Men det är alltid lika kul att gå runt på IKEA och få en massa inspiration om hur man kan gör om här hemma.
På vägen upp till Haparanda blev jag stoppad av polisen för första gången också, körde inte för fort utan det var en vanlig kontroll, kolla körkortet och alkotest. Då har jag fått göra bort de, så nu behöver jag inte vara lika nervös nästa gång dem stoppar mig.
Måste tacka dessa underbara flickor för en helt fantastisk dag! Tack så jätte mycket, ni vet vilka ni är och ni är bara för bra!

Blir att kolla klart på idol sen väntar sängen, har så sjukt ont i fötterna och kroppen.


Julmust i oktober!

Ändrade planer för kvällen så det blir ingen träning för min del, har ont i halsen, sjukt trött och känner att kroppen behöver lite mer vila.
Så istället får jag finbesök av Moa som ska komma med julmust, jag vet att det är tidigt men lätt värt de, och sen ska här bakas en kladdkaka bara för att vi kan. Ibland måste man få skämma bort sig själv, precis vad vi tänker göra ikväll. Sen blir de nog glo på ensam mamma söker, kvällen kan ju inte bli bättre.


Måndag!

Började dagen med en liten promenad vilket gjorde att jag är helt slut nu, kroppen är fortfarande inte riktigt i form ännu. Men förkyldningen ska bort, för ikväll hade jag tänkt försöka träna!
Så därför blir de spendera dagen framför DH (desperate housewives) och ladda inför ikväll!


En vanlig lördag!

Efter att ha städat hela huset blir det en lugn kväll med Desperate housewives och kanske läsa en bok. Imorgon blir de upp och jobba från 12:30-21, sköönt att få in lite pengar.
Egentligen skulle vi haft match idag mot Björklöven men eftersom att vi har många skadade och sjuka, de var gansak skönt för har fortfarande inte blivit riktigt frisk.




'

Jag bara älskar ljus!





Kanelbullens dag!

Eftersom att det är kanelbullens dag så har jag och syrran bakat bullar hela morgonen, det blev en hel del och dem blev stora och riktigt goda. Sen passade vi även på att ta en skön promenad i det fina vädret, då fick även Emil en chans att sova i vagnen.
Vi har även börjat rensa lite här hemma och det börjar ta sig, men ännu mera saker måste bort. Man kan ju inte spara allt även om man så vill de.

Kvällen kommer att bestå av att träffa Frida som äntligen har kommit och hem och som troligtvis stannar, har saknat henne otroligt mycket. Så blir spendera kvällen med henne och en massa prat och mycket skratt.


Bättre lycka nästa gång!

Matchen igår mot Sundsvall gick inge vidare, less jag blir! :/
Idag ska jag och några tjejer från laget vara i på hemmaplan och vara med små tjejerna på isen och hjälps till och typ visa att tjejer också kan spela och inte bara killar. Kommer bli ganska kul tror jag, sen kommer även några från A-laget.

Kommer lägga upp lite bilder från matchen senare, ska bara ta mig till min far och hämta dem!


RSS 2.0