If everyone loved and nobody lied!

Sitter här och lyssnar på musik sista natten själv i huset, imorgon kommer mor och broder hem från Tärnaby. Kan säga att det är sjukt skönt att få vara själv och göra precis som man vill.
Fast den här natten spenderar jag med Ida, men hon ligger och snarkar på soffan och jag vill inte väcka henne. Så jag sitter och lyssnar på musik och funderar på att slå igång en film och bara chilla på .

Idag har jag varit förbi min kära farmor och farfar, de så söta och gillar verkligen att vara hemma hos dem, spela lite kort och bara prata. Men idag fick jag visa mina kunskaper inom omvårdnad. Farmors vännina mådde inge vidare bra så fick ta blodtryck, blodsocker och ringa upp till en läkare och rådfråga vad hon tyckte var bäst att göra. Fick lite hjälp senare av Karin och Petra, vi är så dukitga hahaha.
Sen spenderade jag resten av kvällen med dessa unerbara brudarna!


Nej fundear kanske på om jag kanske  ska väcka Ida iaf och slå på en film sen nanna kudden! 



Tänker inte sjunka till din nivå! 

Världen är grym!

Har precis pluggat lite teori, vill ju som ha körkortet snart. Men som sagt det finns inga genvägar till det så då är det bara ligga i och nöta tills man kan det.
Började dagen med att kliva upp vid 6 tiden eftersom jobbet väntade på mig nu efter en ledig helg, men jobbade bara mellan 7 och 13:30! sköönt!
Får se vad denna brud hittar på senare idag, blir nog att fara ut och springa en runda, soova och kanske grannen tittar förbi eller något! vem vet, inte jag iaf!

Helgens bravader - Syrran kom förbi med hennes två söner som då spenderade hela lördag och söndag hära. Fick även besök av två underbara flickor som man tillbringade lördagskvällen med, det blev mycket prat och skratt, lite spel och en massa andra spännande saker kan jag lova!
Ajja! Det var lite av det gjort, men resten håller jag nog för mig själv tror jag!



Som sagt så är världen ganska grym ibland! Varför ska man dö ung? Man ska dö gammal och rynkig, det är iaf vad jag tycker. Man ska hinna uppleva världen och leva livet! Men tyvärr så blir det ej så för alla, fruktansvärt synd! Döden är alltid synd, man vill inte mista kära människor runt omkring sig. Eller människor överhuvudtaget, men alla ska vi födas och dö. Fast då ska man få dö gammal och rynkig som jag berättat tidigare! Då har man hinnit leva sitt liv och upplevt det man ska göra och kanske lite till!


R.I.P Robin!


Stockholm!

Igår kom jag hem från huvudenstaden, har varit där med Ida sen fredags. Fan vilken skillnad det är, kände mig riktigt vilsen första dagen som vi gick ut på storgatan. Men sen blev men van alla stora byggnader och alla människor som var runt omkring en.
Hade gärnat stannat minst 1 dag till, känns helt öde att komma hem och en massa saker att behöva tänka på.

Menmen nog om det, fick hoppa in och jobba idag eftersom det blev för lite folk. Fast det gjorde inte mig så mycket, känns att efter denna resa behöver jag tjäna ihop lite pengar eftersom man nu gjort av med nästan allt. 
Fast det hade varit riktigt skönt att bara få ligga i sängen hela dagen och ta igen lite krafter men va fan, lev livet du lever bara en gång och då är det lika bra att ta vara på den tiden.
Orkar inte skriva något mer om resan, alla ni vet säkert redan att huvudstaden är en riktigt fin stad och vad som händer dära!
Kommer lite bilder!


       
                                         




Orkar inte ladda upp nå mer nu, kanske kommer fler senare!



Ibland är det svårt att släppa taget!

RSS 2.0