Körkorts teori!

Igår fick vi ÄNTLIGEN börja med körkorts teorin! Nu kan man börja ta det här med körkortet lite mera på allvar, lite lättare när man har teorin som en lektion en gång i veckan och tillgång till göra faserna.
Nu ska jag försöka ta det här körkortet som jag väntat på i många år, det kommer kännas så underbart skönt när man har det där kortet i handen och får köra bil utan att ha en handledare bredvid en. Det är bara fokusera och göra allt fullt ut så ska det inte ta allt för lång tid, ska sätta upp ett mål så man har något att gå efter.
Men iaf nog om körkortet.

Idag hade vi skolfoto på skolan! Ville verkligen inte sitta på kortet och vem fan får sitta om inte jag?! Man får ju svin feta lår och sen sticker magen ut! huvva ligen! Men får hoppas på det bästa liksom. Inte nog med skolfotot, imorgon har vi plojfotot. Kommer bli spännande och se hur det blir, om våra planer fungerar eller inte.
Nog om det här!

God Natt!



Varför är det så svårt?! Vill verkligen veta, men har inget bra svar på den frågan!

Kan inget mer än försöka!

Det går sakta men säkert framåt med att läsa min bok på engelska. Men jag gör ett försök och tar mig genom den, går rätt hyfsat bra faktiskt. Måste ju erkänna att mina kunskaper i engelska inte är allt för bra, men de ska jag ändra på eller iaf försöka. Mer än så kan jag tyvärr inte göra!

Börjar känna att det är påväg en förkyldning, huvva! Nu har jag verkligen inte tid med sådan skit, har en del i skolan och även med hockeyn. Men visst hade varit skönt att bara få krypa ner i sängen och ligga där hela dagarna och se one tree hill eller något, men efter några dagar börjar man klättra på väggarna. Nu ska jag inte behöva bädda ner mig i någon säng, ska äta någon super medicin som håller en frisk (om det nu fanns någon vill säga).
Nej nu ropar sängen på mig! natti natti!



Hoppas att du snart inser, orkar inte bry mig mer!


Smurfarna!

Här var det ett tag sen man tittade in märker jag, men har mina skäl. Har nämligen inte haft en dator på svin länge! Så nu tänkte jag skriva några rader om denna kväll.

Sitter här med några härliga brudadar, vi har nyss sett sommaren med göra. Kan säga att den var lätt värd att se, men med våran humor så låg vi dubbelvikta i soffan. Men iaf, nu sitter vi och diggar gammal musik som smurfhits! kan det bli bättre?  nej ablsout inte! hehe


    




RSS 2.0