Wonderful!

När jag ser in i dina vackar ögon smälter jag av den värme som speglas från dem.
Genom att titta på ditt leende, kan jag klara av dagen även om den är som värst.
Känna din värme sprida sig från din kropp till min, gör att jag känner mig levande.
Vet inte vad jag skulle göra utan dig, tror inte jag hade suttit här då.
Du gör mitt liv värt att leva.


Vem tänder stjärnorna?

En vecka av praktiken avklarad, nu är det bara 4 veckor kvar då. Fast jag ska inte klaga på praktiken eftersom jag typ bor granne med min praktikplats och sen är det hur chill som helst. Fast måste erkänna att man nästan längtar tillbaka till skolan ibland, men ändå inte. Iaf så har jag gjort bort en dag av min helg som jag ska göra, fick nämligen vara ledig idag eftersom vi hade match. Och den gick inte allt för bra, vi kan mer än vad vi ger. Det kan jag faktiskt bli besviken på, för vi slutar åka skridskor och vi slutar jobba som ett lag. Vi vill vinna och vi måste helt enkelt börja kriga och samtidigt som vi har roligt, vi kan om alla bara gör sitt och allla vill lika mycket. Men det viktigaste av allt är att vi har roligt!
Nej ska inte sitta här och klaga, mest besviken för att vi inte ger det vi kan ge.

oj klockan tickar iväg och jag ska upp till praktiken imorgon, börjar nämligen 07:00....jobbigt läge liksom!

Natti natti!



Livet bjuder på en massa!
Kanske är det något som händer som vi inte ser.


SNÖ + SOLA!

Åååh nu har det börjat snöa igen, så underbart! Bara för att det snöar så var jag och grannen tvugna att ta en promenad i det härliga vädret och sen hade vi endel att prata om så det blev två flugor i en smäll. Vi kom även på att man såg så blek ut så vi vandrade över till gården och solade. Så nu kanske man har fått lite färg på sig och det känns riktigt skönt det.
Nu sitte man och lyssnar på musik och låter tankarna rulla, förstår inte att huvudet rymmer så mycket!
Men nu ringde då iaf granne,n så ska dra förbi henne och hjälpa henne för utgång.

SNÖ=AWESOME!!



You are my hero!

Onödig information!

Ja då har man nyss duschat och nu blir det laga lite lunch så man kanske kommer sig till Luleå innan dagen är slut. Ska träffa mina två brudar, Malin och Camilla, det kommer bli en massa skitsnack och mycket skratt!
Min tanke var att jag skulle komma iväg tidigt idag, eller iaf hyfsat. Men eftersom att det är lov så är det lite svårt att ta sig upp ur sängen, för idag har jag legat kvar och tittat på One Tree Hill. Oppppps!

Nu måste jag snabba mig lite, så jag hinner med bussen! Om jag nu visste vilken jag skulle ta!





Jag försöker att förstå!


Gubben i lådan!

Nu har det där lovet som man längtat så länge efter kommit, har till och med snart gått 2 hela dagar av det! Usch vad fort det kommer gå. Speciellt när hela lovet är spikat med äventyr och annat, men man ska som sagt var passa på nu medans man har tid!
Har haft en awesome helg med en viss Malin från Luleå, De blev famen och sen en massa andra roliga saker! ;D
Farmen vad riktigt kul, vi klädde ut oss och sånt!

Idag har jag varit och hälsat på farmor och farfar, vi hade riktigt trevlig! :) Hjälpte dem att städa sen blev det en massa prat och korspel!
Nu inväntar jag Moa som kan vara lite seg, men hin kommer när hon kommer. Jag får lyssna på musik och kanske öppna teoriboken som jag borde gjort för länge sen! Men iaf....




Livet är som en berg- och dahlbana, det går upp och ner!


RSS 2.0