Sista sommarlovet!

Jaha då sítter man och gruvar sig över att skolan börjar imorgon, så idag är alltså mitt sista riktiga sommarlov. Känns nästan tragiskt, men ändå jävligt skönt. Nu har man bara ett år kvar, sen börjar livet liksom.
Kan nämligen inte fatta, nu när man blir äldre flyger tiden bara förbi. Om ett år vad ska man då göra, jobba? Nej eller Jo! Fast det vet jag ju inte ännu, så nu har jag ett år kvar att fundera ut vad som kommer hända med mitt liv, vet bara att jag ska fundera ut något bra och sen bara leva livet! Ta vara på en massa chanser och prova nya saker!
Nej kanske man ska försöka sovan u så man orkar med dagen imorgon!





I'll try to forget!

Nya tag!

Igår hade vi ispremiär med laget, fy satan vad underbart det var. Nu känner man sig levande igen, älskar bara tanken av att det nu äntligen har börjat om! Kan inte beskriva hur underbart det är att få sätta skenorna i isen och höra hur dem skär mot den, ljudet och känslan att bara få glida runt. Känns som att man kan göra vad som helst när man ute på planen, underbart underbart!

Idag har jag träffat två söta brudar - Petra och Karin, lika kul varje gång måste jag säga. Vi målade lite naglar och pratade på om allt och ingenting som vanligt. Fast fick dra lite tidigare för skulle till vårdcentralen med mina svinkoppor som jag nu fått penicillin mot, sköönt att det kanske börjar ge med sig. Men spenderade resten av kvällen med Karin, mysigt värre.
Nu när jag äter penicillin så blir det att vila från allt som har med träning att göra, hur ska jag kunna klara mig nu när vi äntligen fått gå på is? kommer klättra på väggarna, men jag vill bli helt frisk så har nog inte så mycket att säga till om.
  





I do my best to try to understand!


Svinkoppor...!

Sitter och lyssnar på musik och vill typ klia sönder mitt ansikte pga svinkoppor, blir tyvärr inte förvånad över att det är jag som råkat ut för de. Jag är nämligen den som lyckas med allt och då menar jag verligen ALLT.

Igår hade jag fin besök från Luleå, Bränholm tog sig en trip hit och hälsade på. Men när hon kom så var jag tyvärr inte hemma, var nämligen på vårdcentralen och kollade upp vad det var för sår/prickar jag hade i ansiktet. Fick då veta att det var äckliga svinkoppor som jag bara vill klia på, men låter faktiskt bli.
Vi hade lite svårt att komma på vad vi skulle hitta på i Boden, finns som sagt inte så mycket att göra i den här hålan. Men vi blev sugna på att spela tennis, men tror ni inte att tennisbanan var upptagen? jo min vanliga otur, men den matchen ska vi ta en annan dag.
 Istället så drog vi in til kärnan där vi gick runt och kollade i affärer, vi fick även med oss lite saker hem. Sen blev de bara chilla på, satt och gormade lite med datorn och vi har kommit på en sak som hade varit trevligt att göra, men kan tyvärr inte avslöja det här! ;D

Nej ska kanske dra mig, ska träffa elinpelin på en stund. om inte den sega bruden segar allt för mkt! haha




Vill bara kunna sluta tänka!



Du är underbar!

Känner hur tiden bara rinner iväg, snart är du borta! Vill att tiden ska stanna, för då stannar du här hos mig.
Hur ska jag kunna klara mig utan dig? vem ska jag nu kunna prata, gråta och skratta med, lyssna på, göra konstiga saker som bara vi fattar och känna tryggheten som du har?
Vill verkligen bara kunna vakna upp ur denna dröm, men istället inser att det är verkligenheten och att den är skrämmande. Kommer alltid vara på din sida och finnas här när du behöver mig.
Hoppas att telefonen en vacker dag kommer att ringa och att det kommer stå just dit namn, veta att jag fortfarande har dig. Du kommer prata på om en massa bra saker och jag kan få bli glad för den stunden, vill bara ditt bästa och att du ska vara glad. Fast jag tvivlar aldrig på dig och det har jag aldrig gjort och kommer aldrig göra det heller, så vet att du kommer att ha det bra vart du än är. Det är en trygghet för mig, så jag kan vara lugn.
Men just nu är jag ego, men det är bara för att jag inte vill förlora dig!

Kommer alltid tänka tillbaka på den tiden vi haft och även har! Fina minnen som inge kommer kunna ta ifrån mig, så vet precis vad jag ska tänka på när jag är som mest ledsen och nere. 

Vill tacka dig för att du valde mig och för att du finns! 
(du vet vem du är)!




Saknar dig redan! <3
                    


RSS 2.0