!

Vad less jag blir! Jag som trodde att man skulle bli klokare med åren och lära sig av sina misstag, men du blir bara dummare och dummare med åren och lär dig aldrig av dina misstag!


13 November = Farsdag!

Eftersom att de är farsdag så har vi farit runt och grattat några underbara människor morfar, farfar och pappa! Så dagen har bestått av att äta en massa gofika och en massa prat.
Måste få tillägga att jag har världens bästa PAPPA och även världens bästa morfar och farfar! Men min pappa han är min förebild!


Hockey!

Tränade med grabbarna ikväll och fy satan vad kul de var, nu kan man snacka hockey! Har verkligen saknat tiderna med grabblagen, tempot allt! Så nu blir de att tränade med dem några gånger i veckan och försöka få igång skridskoåkningen m.m. Nu kanske man är på gång igen?!


 


Ny vecka nya tag!

Då har jag fått jobb hela veckan förutom helgen, sköönt att börja dra in lite pengar igen. Igår var första dagen på bion, de var kul att prova på något nytt men de var lite ovant bara. Men man kommer snabbt in i rutinerna skulle jag tro. Så nu kollar jag runt på lägenheter och känner att de skulle vara kul och få ha eget.


RSS 2.0