Roses are red and violets are blue..

Usch, vaknade imorse och kunde inte andas genom näsan och prata det gick knappt det heller. Men nu börjar det släppa lite, men är fortfarande förkyld. Kroppen känns seg och orken finns liksom inte, så det blir en lugn helg för min del. Så i helgen blir det att dricka en massa te och titta på lite filmer och bara ta det lugnt och sen blir det lite övningsköra också.
Sitter för tillfället och tittar på en massa fina klänningar. Känner att det börjar dra ihop sig inför studenten och jag skulle gärna vilja hitta mig en fin klänning, eller iaf få inspiration så jag kanske kan be någon sy en som jag vill ha. Sen är det även dags att titta lite på balklänningar, men jag har redan lite små funderingar på hur jag vill ha den. Sen får jag se om det blir någon bal men det hade varit en upplevelse här i livet.


...

Varför gå runt och oroa sig om allt och ingenting? Lev livet och gör det bästa av situationerna, så brukar det alltid bli bra hur som helst! Det är meningen att man ska lära sig av sina misstag och blir bättre.

RSS 2.0