Måndag!

Då var det måndag igen och har nyss kommit hem från jobbet. Min far kom till luleå och hämtade mig för skulle övningsköra hem ochfara förbi till onoff för att lämna in min telefon som lever sitt egna lilla liv. Så nu hoppas jag bara att den vill vara mig trogen och komma tillbaka till mig eller kanske inte, funderar på att skaffa en annan. Men iaf har nu en annan mobil som är lika gormig, men den får duga tills vidare. ajjja.
Sitter och dunkar lite musik och väntar på att lilla idafialotta ska komma och plinga på så vi kan ta en promenad och kanske leka lite inanan sängen ropar. Vi får se vad denna kväll bjuder på, men blir nog ändå en rätt tidig skulle jag tro eftersom de är upp före tupppen imorgon - 05,00.


Saknar tiden då man var ute med båten i skärgården!
Saknar tiden då man var ute med båten i skärgården!


Rubrik

Midsommar var som sagt igår och jag var lite överallt och ingestans eller ja kanske inte, vem vet. Började dagen med en liten sovmorgon som jag inte har fått haft på ett tag eftersom jag jobbat i och klivit upp 05,00 under, men ska berätta lite mer om det senare. Sen kom min far och jag skulle övningsköra till Brändön där vi gick runt ett tag och kollade in läget, kom hem och fixade iordning mig lite sen började släkten komma och satt och var lite trevliga med dem en stund -mycket trevligt faktist. Drog till grannen efter ett tag eftersom vi skulle bege oss till Karin, där vi lagade mat, öppnade några kalla, sjöng singstar , började se en film - men ja gick inge vidare om jag säger så och sen blev del en hel del prat ochmycket skratt.
Hade då iaf svin trevligt med mina två underbara brudar!

EuroMaint - Notviken, Svartön!

EuroMaint heter nämligen stället där jag jobbar på, det är en tåg firma man repar tåg, loken/vagnarna och även annat arbete omkring tågen. Men det är inte precis det jag håller på med, tur kan jag då säga. Jag får tvätta gravarna (det är som små rum eller gropar i marken som man håller till när man ska jobba under tågen) sen måla, spacklar och målar lite till. Måste faktiskt säga att det är riktigt skoj, skulle lätt kunna hålla på med sånt här. Just nu jobbar vi i Notviken där vi ska vara i två veckor, har nämligen bara en vecka kvar där och sen ska vi till Svartön och fixa samma saker. Måste erkänna att jag tycker tiden där går allt för fort, tre veckor kommer flyga förbi. Skulle gärna varit där hela sommaren om jag säger så.
Nu vet ni iaf lite, finns en massa att säga om det här men nu orkar jag inte.. hahahah


The best medicine!

Förkyld under sommaren är ju inte precis något som man vill, då vill man kunna sola, bada, jobba och hänga ute nätterna långa med dem bästa! Men tyvärr så kan det även bli så att man blir förkyld under sommaren också, fast kanske inte lika lätt - eller jo egentligen!
Som sagt så knarkar jag vicks, kan lova er att det funkar bra. För ska jag orka jobba i veckan eller iaf i början av veckan, så måste man ju få knarka lite vicks. Hade nämligen tänkt försöka bli frisk så man inte bara behöver sitta inne - men just nu spelar det ingen roll efter som det inte är något bra väder ute. Regnet bara öser ner, så myser framför one tree hill med en varm kopp te , vicks och försöker bli frisk!



The best medicine!
The best medicine!
Vicks - som funkar i alla lägen!

Let the game heal you!

Vintern är absolut den bästa tid jag vet, för då gör jag det jag älskar mest av allt. Jag får träna och umgås med dem bästa, hålla på med det som betyder mest av allt för mig - Hockeyn! Även om man känner sig stressad, ledsen eller allmänt less så varje gång du går ut på isen så glömmer du allt sånt för en stund. Det är verkligen guldvärt! Den har stått mig närmast så länge jag kan minnas och den kommer alltid finnas för mig, så länge jag vill. Just nu känner jag att jag bara vill gå ut på planen och spela bort alla bekymmer, men tyvärr är det lite svårt eftersom det är sommar. Men man får rämma på sig sina inlines och åka tills vägarna tar slut, bara för få den känslan att jag står på isen. Jag kan ju alltid blunda fast då råkar jag säkert ut för en olycka, inte ovanligt alls för mig.
Snart är det en ny säsong och det innebär nya tag!

Hockeyn gör så att alla ens sår läker! -underbart!


En varm famn!

Tänk att få ha en varm famn att komma till när man verkligen skulle behöva en. Kunna komma till när man är ledsen eller glad, veta att det alltid finns någon som står där med öppna armar och bara väntar på att du ska komma. Som tar dig i sin famn och håller om dig och viskar i ditt öra, jag finns här vad som än händer. Det kan vara en vän, syster/bror eller någon man verkligen tycker om, bara veta att det finns en famn för just dig. Jag tror eller vet att alla skulle behöva en varm famn att komma till, någon som verkligen bryr sig om en.

Det är svårt att mista någon man verkligen gillar, då behöver man just den här varma famnen att komma till. Den med öppna armar behöver inte alltid säga något, utan bara hålla om en och låta den känna din värme sprida sig till sin kropp.


RSS 2.0